Säkra Betalningslösningar

För säkra betalningar, vi samarbetar med Paypal och Payson AB

Payson

 

Kortbetalning & internetbetalning hos Payson

 

Kortbetalning & internetbetalning hos PaysonBetalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

PaysonFaktura

 

Kortbetalning & internetbetalning hos Payson

 

Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 29kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.

Paypal

PayPal Logo

 

När du betalar med PayPal konto behöver du inte lämna ut dina betalningsuppgifter, utan bara skriva in din e-postadress och ditt lösenord. Om något går fel med köpet kan PayPal hjälpa dig med att få pengarna tillbaka (regler och villkor gäller).

Du kan också betala via bank-kort (Visa, Mastercard osv) utan Paypal konto.

Obs:

Vi sparar ingen information om bank-kortet. Paypal och Payson hanterar er information tryggt och säkert.